Om oss

VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ RST

RST Klippan har funnits sedan 1982 och har genom årens gång etablerat sig som ett av Sveriges ledande bokbinderier, inom bland annat wirebindning och registerhuggning. Vi arbetar i både helautomatiska och manuella maskiner, vilket betyder att alla upplagor, stora som små, är välkomna hos oss.

Wirebindning och registerhuggning utgör basen av företaget, men vi ombesörjer även tjänster så som plockning, perforering, stansning, bigning, hålning och krympinplastning. Sedan 2019 kan vi även erbjuda laminering med olika känsla, så som till exempel soft touch, matt och gloss. 

Den 30 april 2019 köptes RST Klippan upp av Klippans Bokbinderi, vilket har förstärkt vårt redan befintliga nära samarbete. Detta har resulterat i att vi nu kan erbjuda en smidig helhetslösning på många av våra produkter. 

Något jag som VD är väldigt stolt över är vår duktiga och lojala personal.
- Johan Nilsson, VD

Många av våra fantastiska medarbetare har många tjänsteår inom branschen, och har tack vare sin rutin och yrkeskunnande, en stark känsla för företaget och det är något som avspeglar sig i våra produkter. Det vttnar om en fin känsla för vårt företag, och borgar dessutom för kvalitet. Vår personal går att liknas vid ett gott vin - de blir godare och bättre för varje år som går. Bättre arbetskraft inom vårt område går inte att hitta någon annanstans!

Vi på RST Klippan arbetar efter visionen att kunna leverera förstklassig och snabb service utan att tumma på kvalitetén. Vi vill hjälpa dig att producera en kvalitativ produkt som ni känner er stolta över. Vår ambition är att kunna erbjuda ett mer specialiserat bokbinderi, samtidigt som vi kan hjälpa till med de lite ovanligare teknikerna.

För oss är inget jobb för stort eller för litet.

Välkommen till oss på RST!