Våra tjänster

Wirebindning

Wirebindning används till många olika sorters trycksaker. Manualer, skrivblock väggkalendrar eller kokböcker – allt går att skapa med hjälp av wirebindningens ädla konst. Kallas även för wire-o bindning, spiralbindning och ringbindning

Registerhuggning

Produktkataloger är ett exempel på produkt som kan behöva registerflikar. Våra registerhuggare är helautomatiska och gör även så kallade tumgreppsstansningar, vilket ger ett mjukt och användarvänligt grepp.

Laminering

Vi kan stolt erbjuda ett flertal olika varianter på laminering, bland annat matt, glansig och soft touch. Du bestämmer själv vilken känsla du vill förmedla med dina produkter.

Stansning

Att ha en unik design på din produkt kan vara det som får just din produkt att stå ut i bruset i jämförelse med andra. Vi kan stansa de flesta produkter. Hör av dig för att få veta vilka stansmallar/klichéer som finns tillgängliga.

Bigning

Går ni i tankarna kring att skapa en broschyr? Glöm inte att använda bigning för att säkerställa att er produkt håller måttet. Vi bigar även många olika typer av mappar och förpackningar. 

Perforering

Vi erbjuder många olika varianter på perforering. Oavsett om ni ska skapa inbetalningskort eller kuponger finns vi här för er.

Krympinplastning

Har du en produkt du vill skydda lite extra? Då är krympinplastning perfekt för er! Plasten omsluter och formas efter produkten och ger ett skyddande hölje.

Distribution

Vi har länge haft distribution som en naturlig del i vår produktionskedja. Därför har vi stor erfarenet av att hantera stora flöden med 

 lagerhållning, pack och plock.

Har du speciella önskemål eller frågor? Tveka inte att kontakta oss. Vi kan lösa det mesta!

För oss på RST är inga jobb för stora eller för små!